Ledige stillinger

Administrativ medarbejder søges til vores laboratorie

Nordic Laboratories, som er en del af virksomheden Nordic Group søger ny kollega med ønske om at arbejde i en administrativ og praktisk orienteret stilling i vores modtagelaboratorie. Det er ikke nødvendigt med erfaring fra laboratorieområdet, da vi ikke analyserer prøverne her, men du skal gerne have erfaring og flair for at organisere og systematisere det praktiske arbejde. Vi modtager og registrerer alle prøver, der kommer ind og har en tæt kontakt med behandlere og patienter fra hele verden. Det er derfor afgørende, at du kan have mange bolde i luften og holde hovedet koldt i pressede situationer.

Om Nordic Laboratories
Nordic Laboratories er et privat laboratorie, der tilbyder behandlere redskaber til diagnostik af deres patienter på det globale marked. Laboratorieanalyserne er tilpasset Functional Medicine principperne, hvor ernæring, nutritional medicine og kosttilskud er de primære behandlingsstrategier. Læs mere herom på: www.nordic-labs.com og www.dnalife.eu

Om Jobbet
Jobbet er alsidigt og giver gode muligheder for at blive klogere på blandt andet sundhed og Functional Medicine. Arbejdet består hovedsageligt af:
• At assistere vores laboratorieansvarlige ift. registrering af laboratorieanalyser
• At være ansvarlig for besvarelse af vores generelle indkomne mails.
• At svare på opkald og mails fra patienter og behandlere
• At håndtere ind- og udgående post
• Løbende ad-hoc opgaver
• Lettere oprydning

Om dig
Ord der gerne beskriver dig kunne være: mødestabil, serviceminded, ansvarlig, idérig, selvstændig, gå-på-mod, initiativrig og fleksibel. Du kommer til at indgå i et team af mange kollegaer placeret forskellige steder i verden. Det er derfor et must, at du har gode engelskkundskaber og har lyst til at være med til at skabe en god stemning på hovedkontoret, så vores patienter og behandlere føler sig velkommen.

Ugentlig arbejdstid: 40 timer. Løn efter aftale.
Stillingen ønskes besat snarest, vi holder løbende samtaler.

Ser du dig selv i ovennævnte stilling så send ansøgning, cv samt vellignende foto til: info@nordicclinic.com Skriv gerne din ansøgning på både dansk og engelsk og bemærk venligst, at vi kun kontakter dig, såfremt det er med henblik på samtale.

Vi glæder os til at læse din ansøgning og ser frem til eventuel samtale!

Om

Nordic Clinic is a high-profile clinic that practises and promotes Functional medicine to patients throughout Scandinavia.

Adresse

Nygade 6, 3. sal
1164 København K
Danmark

Kontakt os

+45 3375 1005
info@nordicclinic.com

Nordic Clinic ©
Powered by Getwebshop ©