Ledige stillinger

Administrativ medarbejder med sundhedsfaglig uddannelse søges

Great English skills is a must, both spoken and written

Nordic Laboratories søger ny kollega med sundhedsfaglig baggrund på minimum professionsbachelorniveau, med et stort ønske om at arbejde i en administrativ stilling, men med kontakt til patienter og behandlere, så den faglige del er i fokus.

Nordic Laboratories er et privatlaboratorium, med markeder i hele verdenen (Skandinavien, Europa, Mellemøsten, Sydafrika, Hong Kong mfl.), der tilbyder behandlere redskaber til diagnostik af deres patienter. Laboratorieanalyserne er tilpasset Functional Medicine principperne og ernæring, nutritional medicine, samt kosttilskud er de primære behandlingsstrategier. Læs mere på www.nordic-labs.com, www.nordicclinic.com  og www.dnalife.eu.

Det er afgørende, at du kan have mange bolde i luften og at du kan holde hovedet koldt i pressede situationer. Jobbet er alsidigt og giver gode muligheder for at blive klogere på blandt andet sundhed, Functional Medicine og dig selv. Jobbet består hovedsageligt af:

  • At håndtering af indkomne laboratorieanalyser i et team med andre kollegaer

  • Registrering af indkomne  laboratorieanalyser

  • At være ansvarlig for besvarelse af relevante indkomne mails.

  • At svare på opkald og mails fra patienter og behandlere

  • Løbende ad-hoc opgaver

  • Lettere oprydning

Du kommer til at indgå i et team af mange kollegaer placeret forskellige steder i verdenen. Størstedelen af vores kommunikation foregår på engelsk. I det daglige er vi 5 – 12 personer i Nygade, København og det er derfor væsentligt vi alle er med til at skabe en god kollegial stemning. 

Gode dansk og engelskkundskaber forventes. Ord der gerne beskriver dig kunne være: mødestabil, serviceminded, ansvarlig, selvstændig, gå-på-mod, initiativrig, idérig og fleksibel.

Ugentlig arbejdstid: 40 timer

Løn efter aftale.

Stillingen ønskes besat snarest, vi holder løbende samtaler.

Ser du dig selv i ovennævnte stilling og forestiller du dig at du kan have positiv indflydelse på virksomhedens videre udvikling så send ansøgning samt vellignende foto til: info@nordicclinic.com.

Skriv gerne din ansøgning på både dansk og engelsk. 

Vi glæder os til at læse din ansøgning og ser frem til eventuel samtale.

Om

Nordic Clinic is a high-profile clinic that practises and promotes Functional medicine to patients throughout Scandinavia.

Adresse

Nygade 6, 3. sal
1164 København K
Danmark

Kontakt os

+45 3375 1005
info@nordicclinic.com

Nordic Clinic ©
Powered by Getwebshop ©